18 Σεπ 2012

520 μπουκάλια Σαντορινιό κρασί στο βυθό της θάλασσας !




thalassitis










Έναν πρωτότυπο τρόπο παλαίωσης επέλεξε ο γνωστός οινοποιός Γιάννης 
Παρασκευόπουλος, για 520 φιάλες Θαλασσίτη εσοδείας 2011, βυθίζοντάς τες 
στη θάλασσα! Συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου 2012, 4 δύτες 
(συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Παρασκευόπουλου), πόντισαν τις φιάλες με το 
κρασί, σε βάθος 18 μέτρων στη θάλασσα, ανοικτά των ανατολικών ακτών 
της Σαντορίνης. Το κρασί θα παραμείνει εκεί, σε μια σταθερή θερμοκρασία 14 – 15
βαθμών Κελσίου και σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα χαμηλού φωτισμού, 
για 5 ολόκληρα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2017.

http://atlantis-santorini.net

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

Αν σας αρέσει η σελίδα μας.Πατήστε μου αρέσει για την σελίδα μας στο facebook.